Tule treeneihin.

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.


Alkeiskurssi
100€ — 2kk

Jäsenyys
75€ — 1kk
100€ — 2 kk
135€ — 3kk
185€ — 6kk

Kertamaksu 10 €

 

Ladythai
50€ — 1kk
90€ — 3kk
120€ — 6kk

Junnuthai
20€ — 1kk
100€ — 6kk

HTCB:n ryhmiin alkeiskurssia lukuunottamatta ei ole erillistä ilmoittautumista. Alkeiskurssin käyminen tai vastaavat taidot ovat vaatimuksena suurimpaan osaan tunteja. Jos olet epävarma sinulle sopivasta tunnista, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä!

Maksamalla jäsenmaksun saat treenikortin, joka toimii pääsylippuna tunneille. Voit maksaa etukäteen pankissa tai paikanpäällä käteisellä. Myös Smartum -setelit käyvät HTBC:lla. Maksuohjeet löydät alta.

Tervetuloa salille!

 

Jäsenmaksusi voit maksaa tilisiirrolla, käteisellä tai Smartum -kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Suoritetusta jäsenmaksusta tositteena toimii treenikortti.

Seuran pankkitiedot:

Helsinki Thai-Boxing Club Ry
NORDEA FI11 1745 3000 1611 68

Maksaessasi käytä viitenumeroa 1151 ja tuo kuitti maksustasi mukanasi salille. Saat maksua tai kuittia vastaan treenikortin.

Jäsenmaksun lisäksi jokaisella Suomessa thainyrkkeilyä harrastavalla pitää olla voimassa oleva Suomen Muaythai-liiton lisenssi. Jokainen jäsen on velvollinen hankkimaan lisenssin Suomisportin verkkosivun www.suomisport.fi tai Suomisportin mobiiliaplikaation kautta.

Kilpailuissa muita seuroja edustavat ottelijat maksavat tuplahinnan treenatessaan HTBC:llä. Jos treenaat salilla, mutta sinulla ei ole voimassa olevaa treenikorttia, sakko on 100 €.