Meistä.

Helsinki Thaiboxing Club ry - HTBC on vuonna 1989 perustettu thainyrkkeilyyn erikoistunut urheiluseura.

 

 

 

HTBC:n oma harjoitussali sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa.

500 neliön harjoitussali tarjoaa tilavat pukuhuone- ja suihkutilat, nyrkkeilykehän, usean sadan neliön pehmustetun lattian harjoitustilaksi, potkutyynyt, säkit, pistehanskat, kahvakuulat, levy- ja käsipainot ja mitä ikinä tarvitset monipuoliseen ja kovaan harjoitteluun, olitpa sitten kamppailun ammattilainen tai vasta-alkaja.

Seuralla on pitkät ja kunniakkaat perinteet suomalaisessa thainyrkkeilyssä ja sen kehittämisessä. HTBC on vuosi vuoden jälkeen tuottanut ottelijoita niin thainyrkkeilyn kansalliselle kuin kansainvälisellekin huipulle. Seuraa voidaankin pitää Suomen kautta-aikain menestyneimpänä thainyrkkeilyseurana. HTBC on Suomen Muay Thai-liiton jäsen.

Vaikka HTBC on menestynyt kilpakehissä, tarjoaa se ennenkaikkea tavan harrastajalle loistavat olosuhteet ja mahdollisuudet harjoitella thainyrkkeilyä huippuvalmentajien ohjauksessa.

HTBC:n päämääränä on tarjota jäsenilleen mahdollisimman paljon ohjattuja harjoituksia. Meillä on kaikentasoisten harrastajien mahdollista harjoitella thainyrkkeilyä seitsemänä päivänä viikossa. Tätä ei mikään muu seura Suomessa tarjoa.