Meillä treenataan joka päivä.

Ammattilaisten ohjaamat treenit seitsemänä päivänä viikossa.

 
 
Psst! Voit tallentaa treenikalenterin kuvana ja vaikka tulostaa sen itsellesi.

Psst! Voit tallentaa treenikalenterin kuvana ja vaikka tulostaa sen itsellesi.


Alkeiskurssi

Kurssi I
Maanantai, Keskiviikko

19:15 – 20:30

Kurssi II
Tiistai, Torstai
19:15 – 20:30

Opetellaan Muay Thain eli thainyrkkeilyn perustekniikat ja nostetaan kuntoa sekä lihaskestävyyttä. Kurssin kesto on n. 8 viikkoa ja se on tarkoitettu kaiken kuntoisille yli 13-vuotiaille naisille ja miehille. Kurssin aikana ei sparrata ja kontaktia otetaan vain säkkiin ja potkutyynyihin. Alkeiskurssille osallistuvan varustuksena on hyvä olla t-paita, verkkarit tai shortsit. Kenkiä ei tarvita. Kurssimaksun hinnalla voit osallistua myös yhteisiin aamutreeneihin. 

Tekniikka & Taktiikka / Aamu

Tiistai, Torstai
6:30 – 7:45

Maanantai, Keskiviikko, Perjantai
10:30 – 11:45

Lauantai
11:00 – 12:15

Sunnuntai
12:30 – 13:45

Ryhmä on tarkoitettu harrastajille, joita ei sparraus kiinnosta tai jotka haluavat keskittyä thainyrkkeilytekniikoiden oppimiseen ja treenikunnon nostamiseen. Treeneissä tulee kuitenkin ajoittain kontaktia tekniikkaharjotteiden myötä. Tempo pysyy koko ajan hyvänä, mutta tässä ryhmässä pärjää vaikka olisi vähän päässyt kunto laskemaankin. Aamutreenit ovat avoinna kaikille HTBC:n jäsenille, myös alkeiskurssilaisille. Varustus: säärisuojat, säkkihanskat, nyrkkeilyhanskat, alasuojat, hammassuojat ja kyynärsuojat.

Tekniikka & Taktiikka / Ilta

Maanantai
18:15 – 19:15

Tiistai, Torstai, Keskiviikko
17:00 – 18:00

Perjantai
18:00 – 19:15

Ryhmä on tarkoitettu harrastajille, joita ei sparraus kiinnosta tai jotka haluavat keskittyä thainyrkkeilytekniikoiden oppimiseen ja treenikunnon nostamiseen. Treeneissä tulee kuitenkin ajoittain kevyttä kontaktia tekniikkaharjotteiden myötä. Tempo pysyy koko ajan hyvänä, mutta tässä ryhmässä pärjää vaikka olisi vähän päässyt kunto laskemaankin.


Sparri & Välineet

Maanantai
17:00 – 18:00

Tiistai, Keskiviikko, Torstai
18:00 – 19:30

Tässä ryhmässä treenaavat kaikki ottelunhaluiset ja sparria kaipaavat harrastajat. Treenitempo on kova ja harjoittelu on kilpailuun tähtäävää. Ryhmässä treenaaminen edellyttää täyttä varustusta: sparrihanskat, kyynärsuojat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat, kypärä sekä hyppynaru.

Ladythai

Tiistai, Torstai
18:15 – 19:15

Thainyrkkeilystä naisille kehitetty oma FITNESS-laji, jossa rasva palaa ja kunto nousee. Tässä ryhmässä naiset jatkavat siitä mihin alkeiskurssilla päädyttiin. Treeneissä ei kiinnitetä liikaa huomiota oikeaoppisiin tekniikoihin vaan oleellista on syke ja kova tempo, kuitenkin thainyrkkeily-tekniikkaa käyttäen. Ryhmässä ei sparrata ollenkaan, vaan treenataan paljon säkki- ja potkutyynyharjoituksia parin kanssa sekä keskitytään huolella lihaskuntoon. Varustukseksi riittää säkkihanskat.

Junnuthai

Sunnuntai
11:00 – 12:15

6-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Junnuthaissa opetellaan thainyrkkeilyn perustekniikoita mm. erilaisia lyöntejä, potkuja ja thainyrkkeilyliikkumista, urheillaan monipuolisesti pelien ja leikkien merkeissä, sekä tehdään kevyitä, lajinomaisia ja monipuolisia harjoitteita. Junnuthaissa ei ensisijaisesti ole fyysistä kontaktia harjoittelukavereihin, vaan tekniikoita harjoitellaan potkutyynyihin, säkkeihin ja pistehanskoihin.  Junnuthaissa lapset oppivat thainyrkkeilyn alkeiden lisäksi monipuolista kehonhallintaa, sosiaalisia taitoja, itseluottamusta ja mikä tärkeintä, lapset pääsevät purkamaan energiaansa turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Varustukseksi riittävät t-paita, shortsit ja juomapullo. Junnuthaivalmentajina toimivat tehtävään koulutetut junnuvalmentajat Jukka Euramaa, Asko Lindén ja Jouni Kuisma.


Edustus

Tiistai, Torstai
6:30 – 7:45

Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai
17:00 – 18:15

Tässä ryhmässä harjoittelevat menestyneimmät ottelijamme. Ottelijat keskittyvät kansallisiin ja kansainvälisiin huippuotteluihin. Edustusryhmässä treenitempo on erittäin kova, joten luonnollisesti ottelijalla pitää olla siihen tarvittavat ominaisuudet. Päävalmentaja Petri Martinez tekee valinnat tähän ryhmään.